Behandelingen

Sculptra

Sculptra®: voor natuurlijke en langdurige huidverjonging

Behoud van de eigen schoonheid

Met het ouder worden neemt de hoeveelheid collageen in de huid af. Dit leidt ertoe dat de huid slapper wordt en er rimpels ontstaan. Sculptra® is een zogenoemde biostimulator. Het zet de huid aan tot het produceren van de verloren collageen. De huid wordt hierdoor weer strakker en voller. Een van de voordelen is dat de vorm van het gezicht niet verandert. U behoudt met Sculptra® dus uw eigen, natuurlijke schoonheid.

Geduld is een schone zaak

Het voordeel van Sculptra® is dat het de huideigen collageenaanmaak stimuleert. Dat is tegelijk ook het nadeel. De huid heeft namelijk tijd nodig om collageen aan te maken. Sculptra® is om die reden vooral voor personen die er geen bezwaar tegen hebben om een aantal maanden te wachten op het resultaat. Het resultaat ontstaat zeer geleidelijk, in tegenstelling tot bijvoorbeeld fillers. Daardoor zien anderen niet direct dat u een behandeling heeft gehad. Wel zal het men opvallen dat u er jonger en gezonder uitziet.

Een basisserie met Sculptra® bestaat doorgaans uit twee behandelingen met 1 tot 3 ampullen. Tussen de twee behandelingen zit een tussenpoos van 6 weken. Vervolgens houdt het effect 12 tot 24 maanden aan. Na deze periode breekt het lichaam de nieuw opgebouwde collageen weer langzaam af. Een onderhoudsbehandeling wordt één keer per jaar geadviseerd waarbij er 1 tot 3 ampullen nodig zullen zijn, afhankelijk van de huidconditie op dat moment.

Heeft u interesse voor een behandeling of gratis consult? Klik hier om gemakkelijk en snel een afspraak bij ons te boeken.

Heeft u vragen? Klik hier voor onze FAQ-pagina of neem gerust vrijblijvend contact met ons op door hier te klikken.