Behandelingen

Profhilo

Profhilo®: injectable skinbooster voor een gezond uitziende huid

Lichaamseigen, natuurlijke hyaluronzuur

Profhilo® bestaat uit puur hyaluronzuur, zonder toevoegingen. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam en verantwoordelijk is voor een soepele, veerkrachtige en strakke huid. Naarmate de jaren verstrijken neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Dit resulteert in typische ouderdomskenmerken zoals fijne lijntjes en rimpels. Vanwege de positieve effecten wordt hyaluronzuur tegenwoordig veelvuldig verwerkt in verschillende gezichtsproducten en fillers. Nu is het dus ook verkrijgbaar in de vorm van Profhilo®, een skinbooster voor de verouderde en/of droge huid die een natuurlijke glow kan gebruiken.

Traditionele fillers op basis van hyaluronzuur worden gebruikt om rimpels op te vullen of gezichtscontouren aan te passen. Wat Profhilo® uniek maakt ten opzichte van traditionele hyaluronzuurfillers is dat het naast een lichte verstrakking van de huid ook de conditie van de huid verbetert. Het creëert dus niet direct volume in het gezicht, maar hydrateert en maakt de doffe huid weer stralender en de slappe huid iets strakker. U behoudt hiermee uw eigen natuurlijke schoonheid; de vorm van het gezicht verandert niet. Het is uitermate geschikt voor dames én heren die hun huid een boost willen geven.

Een goed begin is het halve werk

Een basisbehandeling met Profhilo® bestaat doorgaans uit twee of drie behandelingen. Tijdens de eerste behandeling worden een tiental kleine, oppervlakkige injecties gezet. De tweede en derde behandeling volgen daarna met elk een maand tussenpoos waarbij dezelfde procedure wordt gedaan. Het uiteindelijke resultaat is een maand na de laatste behandeling zichtbaar. De hyaluronzuur in Profhilo® is een lichaamseigen stof en wordt derhalve na enige tijd afgebroken door het lichaam. De effecten zullen ongeveer zes maanden lang aanhouden. Om langdurig profijt te hebben van Profhilo® wordt geadviseerd eens in de zes maanden een onderhoudsbehandeling te nemen.

Heeft u interesse voor een behandeling of gratis consult? Klik hier om gemakkelijk en snel een afspraak bij ons te boeken.

Heeft u vragen? Klik hier voor onze FAQ-pagina of neem gerust vrijblijvend contact met ons op door hier te klikken.