Behandelingen

Fillers

Fillers: injectables voor een natuurlijk ogende verjonging van het gelaat

Hyaluronzuur van hoge kwaliteit voor het mooiste resultaat

Bij Beauty Centre Maastricht wordt gebruikgemaakt van fillers van de hoogste kwaliteit, zoals de welbekende Restylane®. De basis van de fillers is hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die met het ouder worden afneemt wat leidt tot een veroudering van onder andere de huid en het gezicht. Met behulp van fillers kan deze veroudering behandeld worden. Het doel van de behandeling is een natuurlijk ogend resultaat.

Veiligheid hoog in het vaandel

Een behandeling met fillers is niet zonder risico. De meest gevreesde complicatie is dat een bloedvat wordt afgesloten door de filler. Dit kan leiden tot blijvende schade aan het gezicht, zoals misvorming of blindheid. Wanneer de behandeling door een ervaren, bekwame arts wordt uitgevoerd, is dit risico een stuk kleiner. Dit is het geval binnen Beauty Centre Maastricht, waardoor de behandeling bij ons relatief veilig is.

Daarnaast zijn er nog andere factoren van invloed op de risico's. Omdat veiligheid bij ons voorop staat hebben wij de volgende maatregelen getroffen. Bij Beauty Centre Maastricht zijn altijd middelen aanwezig om fillers op te lossen in geval van nood. Als tijdens een behandeling blijkt dat er onverhoopt een complicatie ontstaat, kan deze direct adequaat behandeld worden met dit oplosmiddel. Tevens worden fillers gebruikt van uitermate hoge kwaliteit, zoals Restylane®. Er zijn fillers die snel oplossen en er zijn fillers die langzaam oplossen. De bij ons gebruikte fillers staan erom bekend snel op te lossen zodra het in aanraking komt met het oplosmiddel. Op die manier wordt de complicatie snel aangepakt.

Een unicum bij Beauty Centre Maastricht is dat er bij elke fillerbehandeling gebruik wordt gemaakt van een echo-apparaat. Middels deze echo wordt gekeken of er belangrijke bloedvaten in het te behandelen gebied liggen. Een arts kan globaal voorspellen waar een bloedvat zal lopen, echter is elk persoon uniek en zo ook de ligging van de bloedvaten. Er zijn vele variaties mogelijk en met echografie is het gissen naar de ligging van bloedvaten verleden tijd en kunnen deze precies in kaart worden gebracht ten behoeve van de veiligheid voor de cliënt.

Natuurlijk mooier

Elke behandeling wordt voorafgegaan door een gratis consult. Een consult heeft als doel samen uw wensen en verwachtingen te bespreken en ervoor te zorgen dat we op één en dezelfde lijn zitten. Wij zullen u altijd adviseren voor een natuurlijk resultaat te gaan.

Er zijn verschillende redenen om voor een fillerbehandeling te kiezen. Met het ouder worden treedt volumeverlies op. In het gezicht is dit te zien aan dunner wordende lippen, afhangende mondhoeken, een versterkte neuslippenplooi en rimpels. Dit zijn allen indicaties die goed behandeld kunnen worden met hyaluronzuurfillers. Naast cosmetische redenen zijn er ook enkele medische aandoeningen die behandeld kunnen worden, zoals het verminderen van littekens bij acné. Wat de reden voor de behandeling ook is, het uiteindelijke doel is een natuurlijk ogend resultaat die 6 tot 12 maanden mooi blijft.

Heeft u interesse voor een behandeling of gratis consult? Klik hier om gemakkelijk en snel een afspraak bij ons te boeken.

Heeft u vragen? Klik hier voor onze FAQ-pagina of neem gerust vrijblijvend contact met ons op door hier te klikken.