Behandelingen

Wimpers by NEW Beauty

Geef jouw wimpers een boost!

Wimperbehandelingen voor de mooiste kijkers

Beauty Centre Maastricht werkt nauw samen met NEW Beauty, dé specialist voor uw wimpers. Bij NEW Beauty zorgt wimperdeskundige Einat Elkayam ervoor dat uw wimpers er op hun best uitzien door middel van een wimperlift en/of wimperverf. Ideaal voor een langdurig en natuurlijk resultaat.

YUMILashes keratin lash enhancement is een geavanceerde techniek die is ontworpen om je natuurlijke oogwimpers te versterken en te liften.

Het is een niet-invasieve, pijnloze en veilige manier om je oogwimpers te liften zonder valse wimpers te gebruiken. De behandeling ziet er natuurlijk uit en is ideaal voor vrouwen die hun natuurlijke wimpers willen verfraaien. 

In tegenstelling tot andere semi-permanente behandelingen, gaat het hier om een verfraaiing door middel van keratine. Er wordt gebruik gemaakt van een lashlift-oplossing van hoge kwaliteit die je oogwimpers de ideale krul en liftgeven. Je ogen zullen er meer van stralen en zien er jonger en glamoureuzer uit op ieder moment van de dag.

Wil je graag een krul geven aan oogwimpers die hardnekkig recht blijven, maar lukt het niet met mechanische wimperkrullers?

Schrik je terug van de gedachte om valse wimpers te plaatsen of heb je het geduld niet om lash extensions aan te laten brengen? Dan is een lash lift wellicht iets voor jou!

Een lash lift kost €50,- tot €55,-.

Heeft u interesse voor een behandeling of gratis consult? Klik hier om gemakkelijk en snel een afspraak bij ons te boeken.

Heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door hier te klikken.