Over Clinic esthetic

Beauty Centre Maastricht is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in injectables, zoals Botuline Toxine en Fillers, tegen huidveroudering en ter huidverbetering. Het wordt gerund door drs. Renate Cheung, esthetisch arts (BIG-nummer 69919362101).

Renate heeft de opleiding Geneeskunde voltooid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is daarmee afgestudeerd arts. Na deze opleiding is zij ruim 5 jaar werkzaam geweest in de reizigersgeneeskunde als erkend reizigersgeneeskundig arts. Dat was een mooie baan, maar diep van binnen wist zij dat zij wilde ondernemen. Ondernemen zit in haar bloed. Daarom heeft zij uiteindelijk in 2020 de knoop doorgehakt en is zij haar eigen cosmetische kliniek begonnen.

Natuurlijk resultaat

Ouder worden hoort erbij. Voor de een is het een mooi proces gekenmerkt door wijsheid, respect en karakter. Voor de ander kan veroudering, en dan met name uiterlijke veroudering, niet lang genoeg uitgesteld worden. Voor die laatste groep kunnen wij wat betekenen en daar helpt Renate graag bij. Waar Renate met haar behandelingen naar streeft is het verfijnen van rimpels en plooitjes zonder het karakter van het gezicht en de mimiek te veranderen. Op die manier ontstaat een natuurlijk resultaat.

Aandacht voor u

Renate heeft ooit voor de opleiding Geneeskunde gekozen omdat zij graag anderen wil helpen. Zij ziet ieder mens als individu die een luisterend oor en onverdeelde aandacht verdient. Dit is dan ook te merken tijdens haar consulten. Zij geeft eerlijk advies en neemt de tijd voor haar cliënten. Aan de hand van de hulpvraag kijkt zij wat mogelijk is en vertelt ook wat niet mogelijk is. Zo krijgt u een reële verwachting en komt u niet voor onverwachte resultaten te staan. Haar doel is om samen met u tot een mooi resultaat te komen waar jullie samen tevreden over kunnen zijn.

Veiligheid: een topprioriteit

Bij Beauty Centre Maastricht werken wij volgens 3 hoofdpijlers: kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht. Elke medische behandeling kent risico's. Dat geldt ook voor medische cosmetische behandelingen met Botuline Toxine en Fillers. De meest gevreesde complicatie van fillerbehandelingen is het afsluiten van een bloedvat. Dit kan leiden tot blijvende afwijkingen in het gezicht en blindheid. Om deze complicatie te voorkomen kan een arts een globale inschatting maken over waar de belangrijke bloedvaten liggen en deze proberen te vermijden. Elk mens is echter uniek. Zo ook de ligging van de bloedvaten.

Bij Beauty Centre Maastricht wordt gebruikgemaakt van echografie. Hiermee wordt bij u in kaart gebracht waar uw bloedvaten precies liggen. Er wordt als het ware door de huid heen gekeken. Op die manier is een behandeling geen giswerk, maar maatwerk. Dit draagt bij aan een zo veilig mogelijk behandeling met zo min mogelijk risico op complicaties. Want, uw veiligheid is onze prioriteit.